Network Menu

SWEA-tröjan, SWEA Athens produkt!

Varje lokalavdelning försöker få fram en trevlig produkt till försäljning som skall hjälpa till att finasiera arbetet inom SWEA. Vi här i SWEA Athens har utformat en SWEA-tröja, som nu finns i nya modeller!

En SWEA-tröja att ha till världsmötet, skulle inte det vara både roligt och praktiskt när vi är ute på stan? Använd den redan på flyget och andra Sweor kommer ge sig till känna. Eller i sommar när du åker till Sverige, där finns massor av Sweor på besök som du inte känner. Men kanske det allra viktigaste, för att göra reklam för vår fantastiska organisation!

 

sweashirt1_web

Helene Kicki Kerstin Birgitta Ann-Britt

Tröjan är i 100% bomull och finns i två modeller, en figursydd dammodell och en unisexmodell som är lite längre och behövs i de lite större storlekarna. På bilden har Kicki och Kerstin unisexmodellen. Tröjan finns i marinblått och vitt med SWEAs logo på ärmen. Den håller sig fin efter tvätt i 40 grader.

sweashirt3_web

Kostnad 25€. Pris för porto tillkommer, för Europa 4,50€, för USA 4.90€. Betalning kan ske till SWEAs konto i Aten i euro eller på ett svenskt konto i Nordeas bank i Skr.

Vid beställningen uppge vad du har för storlek i svenska kläder. Våra tröjor är små, i franska storlekar, så man får öka på en storlek.

Välkommen med beställning!

För fler spännande SWEA-produkter från hela världen se http://produkter.swea.org

Maria Renhuldt
Webbansvarig SWEA Athens
e-post: athens(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org