Network Menu

Bli medlem i SWEA Athens!

Du kan bli medlem om …

För att bli SWEA-medlem måste du bo eller har bott utomlands under en längre period. Dessutom måste du vara:

  • svenska eller svensktalande (behärska svenska språket)
  • kvinna över 18 år
  • villig att verka för SWEAs ändamål
  • på orten bosatt — d.v.s. ha din bostad inom avdelningens geografiska område

SWEA Athens är en av SWEA Internationals lokalavdelningar.

Som medlem i SWEA Athens får du ta del av alla våra träffar och aktiviteter. Vi anordnar bl.a. föredragskvällar med en mängd olika teman, vi går på museum och besöker utställningar tillsammans, vi har lunchträffar och after-workträffar, matlagningskvällar, utflykter och vi anordnar ibland resor. Sommaren hälsar vi välkommen med en sommarmiddag och när det närmar sig jul anordnar vi vår stämningsfulla julmiddag. Vi har även en bokklubb som träffas regelbundet inne i centrum.

Knuten till SWEA Athens är också en aktiv barngrupp som har en rad aktiviteter varje månad. Läs mer här: https://athens.swea.org/swea-athens-barngrupp/.

SWEA Athens och barngruppens program finns att beskåda här på hemsidan. I kalendern till höger på sidan får man en överblick över alla våra aktiviteter. Både SWEA Athens och barngruppen finns också på Facebook.

https://www.facebook.com/SWEAAthenspage/ är en öppen sida för alla.

https://www.facebook.com/groups/1583009278618307/ , är en stängd grupp endast för medlemmar

https://www.facebook.com/groups/533448600192651/  Barngruppen på facebook är en stängd grupp endast för medlemmar

Som medlem får man även vårt lokala SWEA-blad samt SWEA Internationals SWEA Forum i brevlådan två gånger om året. Via email får man dessutom SWEA Athens nyhetsbrev varje månad, barngruppens utskick varje vecka samt SWEA Internationals SWEA-nytt varannan månad.

Att vara Swea innebär fler förmåner än vår världsvida vänskap och fantastiska kontaktnät! Som medlem har du en rad medlemsförmåner. Företagen som erbjuder dessa förmåner gör det i kombination med att sponsra SWEAs verksamhet på olika sätt.

Intresserad? Hör av dig till medlemsansvarig Anna Henriksson, athens(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org för mer information eller fyll i blanketten för medlemsansökan här!