Network Menu

SWEA Athens Årsmöte 2017

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2017-01-31
19:00

Plats
Paulusgården


 

Tisdagen den 31 januari kl. 19.00 kommer vi att hålla vårt årsmöte på Paulusgården. I samband med årsmötet kommer vi även att ha en kort presentation av vad SWEA är och vad vi står för. Har Du någon väninna som ännu inte är SWEA, men som är intresserad av att få veta mer om oss så får Du gärna ta med henne som gäst.

Ni som är intresserade av att vara med att jobba i styrelsen eller i någon av våra arbetsgrupper kan kontakta någon av oss i styrelsen eller vår valberedning; Birgitta Koniali, Heléne Bankefors-Palaghias eller Marika Korfiati.

Genom att vara med i styrelsearbetet lär man känna alla våra medlemmar på ett nytt sätt och får dessutom mer kontakt och inblick i arbetet hos andra svenska föreningar här i Aten. Utöver det så ger det en mycket större inblick i hur SWEA International fungerar och en bättre förståelse för hur stort SWEA egentligen är och vilka möjligheter som det ger att vara med i en världsomspännande organisation.

Så alla Ni som är det minsta intresserade, hör av Er, kom och var med på ett styrelsemöte för att se vad vi gör.

Efter årsmötet äter vi något tillsammans och det är därför bra om Ni anmäler Er till Anette senast fredagen den 27 januari.

Hjärtligt välkomna!