Network Menu

Besök på Apivita

 

Fredagen den 21 oktober 2016 var vi ett glatt gäng på 12 Sweor som besökte APIVITAs fabrik i Markopoulo. APIVITA är ett grekiskt företag som kombinerar naturligt framställda aktiva ingredienser från den grekiska naturen, såsom extrakt från växter, produkter från bisamhällen samt ekologiska eteriska oljor och använder detta som en bas vid framställning av bl.a. hudvårdsprodukter.

APIVITAs recept innehåller 85-100% naturliga ingredienser, ingen användning av silikoner, parabener, mineralolja, propylenglykol, polycykliska mysker, nitromysk, ftalater, eller andra ingredienser som förknippats med skadliga hälso- eller miljöeffekter.

APIVITA driver utveckling av ekologiska grekiska örter och har samarbete och partnerskap med lokala odlare i hela Grekland.

IMG_2318 IMG_2319

Besöket började med en kopp välkomst te. Därefter fick vi göra ett besök vid bikuporna och i trädgården. Härnäst stod en rundvandring i byggnaden på tur, där vi b.l.a. besökte produktionslinjen. Efter detta fick vi en presentation av företaget samt lite tips om hur man använder deras produkter. Till sist fanns möjlighet att handla APOVITAs produkter med en särskild rabatt.20161021_105309_001_resized

En mycket intressant och trevlig förmiddag och därtill strålande väder!

Ni kan läsa mer om APIVITA på deras hemsida http://www.apivita.com/