Network Menu

Välkommen till SWEA Athens

Med sitt globala nätverk är SWEA unikt som kvinnorörelse. Över hela världen sker spännande möten och erfarenhetsutbyte mellan svenska kvinnor och det skapar den extra kryddan i vår organisation. Regionmöten, världsmöten och kommittéarbete är våra internationella mötesplatser.

Men det är det lokala arbetet som är basen och tryggheten. Med våra vänner i avdelningen kan vi öppna sinnena och koppla av vid en trevlig middag, på ett intressant föredrag, vid en stärkande promenad, på bokklubbens regelbundna träffar. Här får vi tala vårt modersmål, frossa i smörgåstårta och läsa de senaste böckerna. Men också möta intressanta kulturpersonligheter och hitta nya smultronställen i vår stad.

SWEA Athens bildades samtidigt med det nya millenniet och vi är ett 60-tal medlemmar som regelbundet trotsar trafiken för att kunna träffas och umgås under lättsamma former. Vi tycker det är viktigt att både hjärnan, hjärtat och kroppen får sitt och våra program är därför omväxlande.

Viktigast är dock att alla är välkomna – både gamla och nya medlemmar. De gamla som har upplevt “allt” och de nya som famlar sig fram i en ny kultur.

 Kom in och bekanta dig med oss!

Välkommen!