Network Menu

Julfest

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2015-12-05
20:00

Plats
Festlokal julfest


 

Lördagen den 5 december kl 20 skall vi ha en gemensam julfest med Svensk-Grekiska Klubben, SGK. Festlokalen ligger på Ermou 44, 5 tr, med öppen utsikt mot Akropolis. Vi slår ihop det bästa av respektive förenings traditioner och dukar upp en svensk julbuffé med en del hemlagat, en del färdigköpt och en del catering. Alla kan sjunga med i de traditionella julvisorna ur sånghäftet.  Lucia och Iriskören tycks vara hårt engagerade på andra håll, men något litet eget luciaspektakel ska vi visst åstadkomma. julbord

Och så får man tillfälle att dansa. Det blir musik – med måttlig volym – både pardans, evergreens, discomusik och grekisk dans. De som hellre vill sitta ner och prata med gamla och nyfunna vänner gör förstås det.

Ta med SWEA-makar, släkt och vänner! Kalaset kostar 25€ för medlemmar i SGK och SWEA, 30€ för andra. Det bjuds på glögg och pepparkakor, ett par snapsar, obegränsat med vin, öl, läskedrycker och mineralvatten. Julbuffén innehåller olika sillinläggningar och lax, ost, sallader, grönsaksgratäng, samt julskinka, prinskorv och köttbullar med sina varma och kalla tillbehör. Dessert och kaffe ingår.

Anmälan senast onsdagen den 25 november till Kerstin Wedelin.