Network Menu

Barngruppens julkalas

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2016-12-03
16:00

Plats
Paulusgården


 

Lördagen den 3 december kl. 16.00 träffas vi på Paulusgården i Plaka för att ge barnen en försmak av julen. Vi börjar med en sångstund i julens tecken med klassiska julsånger och ringdans runt granen för stora och små. Därefter avnjuter vi en lättare julbuffé och kaffe med kaka på maten. Barnen får julpyssla till tonerna av stämningsfull julmusik innan Tomten till slut kommer på besök med en julklapp till alla våra snälla barn…

julkalas3

För att hjälpa Tomten, som har bråda dagar, tar vi föräldrar med en julklapp till vårt barn, inslaget och med barnets namn tydligt märkt utanpå. (Tomten är som bekant lite skumögd.) Klappens värde bör inte överskrida 5€.

julkalas2

Julens budskap är ju kärlek, glädje och gemenskap och julen en högtid som frammanar glädjen i att få ge. Det känns fint att få visa barnen att delad glädje är dubbel glädje och vi föreslår att varje barn tar med en särskild inslagen julklapp som läggs i en speciell jul säck. Klapparna i den säcken tar tomten med till barn som bor på barnhemmet Xatzikiriakeio i Pireus. På barnhemmet finns det 36 flickor som går i Dimotiko (årskurs 1-6) och vi vill samla ihop till en julklapp var till dessa barn. Alltså passar en leksak till en flicka i åldern 6-11 år, ungefärlig kostnad 5€. Vi hoppas att ni alla vill vara med och dela er julglädje!

Inträde: 5€ per vuxen och per barn för SWEA-medlemmar, 7€ per vuxen och per barn för icke-medlemmar.

Anmälan till Viktoria Johansson senast måndagen den 28 november. Glöm inte tala om hur många ni blir.

Barn, föräldrar och mor-/farföräldrar är alla hjärtligt välkomna!

SWEA Athens Barngrupp